Auto styling

Auto styling is in feite het aanpassen van het uiterlijk van je auto. Of anders: het verfraaien van je vierwieler. Auto styling heb je in verschillende gradaties; van subtiel tot complete metamorfoses. Wil jij ook aan auto styling doen? Dan geven we je hier alvast wat tips die je auto er net even leuker uit laten zien.

Werk volgens een zelf bedacht stylingplan

Bij auto styling werk je volgens een goed doordacht plan. Je maakt vooraf een plan hoe jij wilt dat de auto eruit moet zien als jij al je aanpassingen doorgevoerd hebt. Aan je dichtgetimmerde plan houd jij je steeds, zodat de styling wel steeds op elkaar aansluit en het geen rommeltje wordt. Auto styling pas je al heel simpel toe door het gebruiken van uitlaat trims. Daarmee lijkt het alsof je met een verchroomd sportuitlaat rijdt, terwijl dit niet het geval is. Een van de meest bekende manieren om je auto te verfraaien is door te kiezen voor lichtmetalen velgen. Ze zien er net alleen prima uit, maar door de lichtgewicht legeringen bieden ze ook nog eens betere prestaties.

Personaliseer je auto heel eenvoudig met badges en afbeeldingen

Ook niet heel ingewikkeld maar wel doeltreffend zijn badges en afbeeldingen. Door een aantal opvallende stickers aan te brengen pimp jij je auto vaak al heel fraai op. Bovendien personaliseer je op deze wijze je auto. Door het plaatsen van spoilers gaat je auto er sneller uitzien. De ‘vleugels’ maken van je auto een soort vliegtuig, al is bepaald niet iedereen fan van deze manier van auto stylen. Spoilers blijven een kwestie van smaak; je vindt ze of heel mooi of je vindt ze lelijk.

Wiel Snaren transformeren gewone wielen in prachtige wielen

Veel toegepast worden ook wil snaren. Dan heb je wel de stijl van en lichtmetalen wiel, maar niet de kosten. Wiel Snaren zijn gemakkelijk te monteren en veranderen een gewoon wiel in een prachtig wiel. Overweeg ook eens zogenaamde aftermarket-koplampen, achterlichten of DRL’s. Ook aan de binnenkant kun je styling toepassen, al zullen daar minder mensen getuige van zijn. In de auto kun je bijvoorbeeld schakelknoppen, handremmen en slobkousen gebruiken.

Beschermende en fraaie stoelhoezen bepalend voor je interieur

Denk ook eens aan pedaalsets en wat dacht je van stoelhoezen? Dit is een eenvoudige manier om ook je interieur onherkenbaar mooi te maken. Bovendien geven ze je stoelen ook nog eens de nodige bescherming. Voor het interieur kun je ook gebruik maken van interieur spuitverf en films, waarmee jij je dashboard een heuse metamorfose geeft.

Wil je meer informatie over auto styling? Klik dan hier. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *