Bitcoin kopen Ideal is gemakkelijk dan je denkt

Bitcoin kopen Ideal

Had je een aantal jaren geleden moeten zeggen, dat Bitcoin kopen met iDeal mogelijk was. Mensen hadden je ongetwijfeld vreemd aangekeken en geen enkel idee gehad waar jij het eigenlijk over had. Hoe anders is dat nu. Iedereen kent de Bitcoin terwijl iDeal de in ons land meest gebruikte online betaalwijze is ondertussen.

Fictief of plastic geld

Bitcoin kopen met iDeal is dus mogelijk. Bitcoin, ook wel afgekort tot BTC, is de eerste, meest bekende en grootste digitale valuta die er is. BTC wordt ook wel plastic of fictief geld genoemd, de juiste omschrijving is echter dat de Bitcoin een cryptocurrency is. Bitcoin stond aan de basis van de ontwikkeling van tal van andere cryptocurrencies en maakt gebruik van een decentraal netwerk, een netwerk dat in jargon ook wel blokchain genoemd wordt. Bitcoins kun je kopen dus en Bitcoin kopen met iDeal is dan een van de meest snelle en veilige manieren om af te rekenen.

Maximaal 21 miljoen in het netwerk beschikbaar

Met Bitcoins kun je onderling waardetransacties uitvoeren door zogenaamde blockchain transacties. Daar komt dus geen derde partij bij kijken, ook geen bank. Met Bitcoins handelen en betalen doe je bovendien in anonimiteit en ook dat verklaart een deel van de populariteit van dit fictieve geld. Over Bitcoin kopen met iDeal gesproken, als je Bitcoins wilt kopen dan is het goed te weten dat Bitcoin werkt met schaarste. Er komen maximaal ooit 21 miljoen Bitcoins beschikbaar in het netwerk. Bitcoins krijg je dus niet daadwerkelijk in handen, je bewaart ze in een wallet. Dit is een soort van digitale portemonnee. Het is zaak zuinig te zijn op die wallet, want ben jij je Bitcoins eenmaal kwijt, dan ben je ze ook écht kwijt. Welnu, Bitcoin kopen met iDeal is iets wat iedereen eens serieus zou moeten overwegen. De mensen die de eerste Bitcoins kochten, legde het in elk geval geen windeieren.

De meest gebruikte online betaalmethode in ons land

Dan over iDeal, want Bitcoin kopen met iDeal is immers een mogelijkheid. iDeal is een Nederlands product en dus het in ons land meest gebruikte online betaalmiddel. Nadat je via iDeal betaald hebt, heeft de tegenpartij meteen de beschikking over het geld. Bitcoin kopen met iDeal betekent een veilige aankoop doen, want je betaalt binnen de veilige omgeving van je eigen bank. Je logt in op je bankaccount, geeft akkoord voor het ingevulde bedrag en de transactie wordt uitgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *