Video intercom systeem voor jouw veiligheid. 

Voel je je soms onveilig in jouw eigen huis? Dat is begrijpelijk. Tegenwoordig hoor je veel over inbraak. En dat is niet iets dat je graag in eigen huis hebt. Om te weten wie je voor de deur hebt is er een oplossing. Een video intercomsysteem. Dit werkt niet alleen als kijkgat maar je kan het ook verbinden met jouw telefoon of laptop. Zo kan je overal in de gaten houden wie er voor jouw deur staat. Ongelofelijk handig toch? 

Het video intercom systeem geeft een melding aan jouw apparaat. Vervolgens kan jij precies zien wie er bij jou aan de deur staat. Nog handiger, je kan er doorheen praten. Dit moet potentiële boeven wel afschrikken. Ook is het handig in verband met een pakketje wanneer je niet thuis bent. Zeg gewoon tegen de postbode dat hij het pakketje kan laten staan. De videobeelden dat jouw video intercom systeem opneemt worden opgeslagen. Dus heb je last van criminelen in je tuin? Ze worden één voor één in beeld genomen. Dat is nog eens bewijs voor de politie. Ook is een video intercom systeem handig voor als je lekker ligt te luieren op de bank. Is er ongewenst bezoek? Dat zie je meteen. Je hoeft niet meer op te staan om helemaal naar dat kijkgat toe te lopen. 

 

Onveiligheid in de buurt 

Veel mensen kopen een video intercom systeem door een ervaring in het verleden met vandalisme of criminaliteit. Er is wel eens ingebroken. Of er zitten diepe krassen in de auto die er de vorige dag nog niet zaten. Of er zit een eng figuur voor de deur, bij voorbaat niet gezien. Je wilt natuurlijk wel weten wie er achter zulke dingen zit. En bij de politie kan je maar beter met bewijs komen. 

Er zijn verschillende redenen om zo’n apparaat te kopen. Maar je hoeft niet te wachten tot er al iets gebeurd is. Voorkom het! Het merendeel aan criminelen en vandalen schrikt af van het intercomsysteem. En de boeven die het wel durven, die krijg je te pakken. Je kan ze afschrikken door middel van de intercom. En wanneer ze er niet van schrikken? Dan heb je ze op beeld. Voorkom dat je beroofd wordt! Voorkom dat jouw auto de volgende dag bekrast is. Koop dit systeem! Zelfs wanneer dit systeem criminaliteit en vandalisme niet voorkomt. Kan je alsnog bij de politie terecht met bewijs.

Video intercom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *